Vehnänvaalea hiusväri Wheat Blonde Radico Colour me Organic 100g

Radico
Tuotetta rajoitettu erä.
14,36 €
16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Wheat Blonde Radico Colour hiusväri on vehnänvaalea viileä sävy luonnonkosmetiikkaa,

Vaaleat kasvivärit toimivat vaaleille hiuksille, kasvivärillä ei voi vaalentaa - blondata hiuksia

 

Radico Colour me Organic kasvipohjaiset hiusvärit ilman haitallisia kemikaaleja.
Asiakkaiden kokemuksien mukaan myös harmaat hiukset peittyvät hyvin kasvivärillä. Paras harmaanpeittävyys on silloin kun hiuksissa on harmaata alle 40%

 

Pakkauksessa on hiusvärijauhetta 100g joka sekoitetaan lämpimän veden kanssa jugurttimaiseksi seokseksi.
Hiukset on hyvä pestä ennen värjäystä syväpuhdistavalla shampoolla, esim EkoPharma Hilla -  klikkaa tuotteeseen tästä
Älä käytä hoitoainetta tai silikonipitoista shampoota ennen hiusten värjäystä.
Levitä hiusväriä reilusti ja tasaisesti kuiviin puhtaisiin hiuksiin, laita suojamyssy päähän ja anna vaikuttaa vähintään 60mln
Huuhtele huolella, hoitoainetta ei välttämättä tarvita.
Kasviväri tekeytyy ja syvenee hiuksissa vielä värjäyksen jälkeen, ja onkin hyvä, jos shampoopesua voi välttää päivän pari värjäyksen jälkeen.

 

Radico Colour Me Organic luomuhiusväreillä voi värjätä hiuksia ja juurikasvua useammin, koska värjäys hoitaa ja suojaa hiuksia.
Ohuet, hennot ja veltot hiukset voivat tuntua napakammalta, koska kasviväri kiinnittyy hiuksen pintaan. Kasvihiusväri on myös kosteuttava, jolloin hius voi tuntua
jäntevämmältä.


hiusväri ilman haitallisia kemiallisia ainesosia tai lisäaineita

hiusväri ilman ammoniakkia

hiusväri ilman peroksidia

hiusväri ilman resorsinolia

hiusväri ilman PAP, para-aminofenolia

hiusväri ilman PPD, parafenyleenidiamiinia

hiusväri ilman parabeeneja

 

Kasvivärillä värjäät hiukset turvallisesti ilman haitallisia kemikaaleja.
Hiusväri sopii myös useimmille, jotka saavat reaktioita tai allergiaa tavallisista hiusväreistä.

 

Kasvihiusväriä voivat käyttää myös alle 16 vuotiaat.
Kasvivärit eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, joiden takia tavallisten hiusvärien käyttö nuorilla ei ole suositeltavaa.

 

Ayurvedisistä kasveista ja yrteistä sekoitettu täysin luonnollinen hiusväri peittää myös harmaita hiuksia. Hiusväri pysyy jopa 4 viikkoa:
Suojaa ja pehmentää hiuksia palauttaen hiusten luonnollisen kauniin kiillon. Colour Me Organic on markkinoiden ensimmäinen luomusertifioitu kestoväri ja on kehitetty vuosituhansien perinteitä noudattaen. Pakkaus riittää pitkiin (vyötärölle asti) hiuksiin. Lyhyisiiin hiuksiin pakkaus riittää 2-4 käsittelyyn, riippuen hiusten paksuudesta,

Väriä on helppo annostella tarpeen mukaan jauhemaisen koostumuksen ansiosta, eikä sitä mene hukkaan! Jauhe säilyy tiiviisti suljettuna ja valolta suojattuna pussissaan.

Suosittelemme tekemään sävytestin, mikäli värjäät paljon omasta väristä poikkeavalla sävyllä, tai Sinulla on voimakasta kemiallista käsittelyä hiuksissa, kuten vaalennus
myös allergiatestin tekeminen on suotavaa herkille tai jos olet epävarma jonkin kasviainesosan sopivuudesta, tai olet allerginen.

Hiusten värjäyksen lopputulos on yksilöllinen ja riippuu hiustesi kunnosta, kemiallisista käsittelyistä ja kerrostumista.
Kasvivärillä voi kuitenkin värjätä turvallisesti hiukset uudelleen mikäli tulos ei yhdellä kerralla ole tarpeeksi intensiivinen.

Kasvivärjäys poistaa pikkuhiljaa kemikaaleja hiuksistasi, värjäys suojaa ulkoisilta rasituksilta, palauttaa kiillon ja kosteuttaa tehokkaasti.

Kokeile ja ihastut!

INCI: Phyllanthus Emblica (Amla Fruit Powder)*, Indigofera Tinctoria (Indigo Leaf powder)*, Cassia Obovata (Colorless Henna Leaf Powder)*, Eclipta Prostrata (Bhringraj Leaf Powder)*, Bacopa monnieri (Brahmi Leaf Powder)*.

 

Arvostelut 0 arvostelua