Laventeli - sokerikuorinta 250g Lavender Sugar Scrub Nurme

Nurme

Sokerikuorinta vartalolle, jaloille ja käsille - Laventeli Sugar Scrub Nurme

18,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Laventeli - sokerikuorinta vartalolle, jaloille ja käsille
Lavender Sugar Scrub Nurme

Vartalokuorinta sokerista, öljyistä ja laventelista. Ihanan pehmeä ja kosteutettu iho syntyy hoitavalla kuorinnalla, kuin kylpylähoito kotonasi.
Käytä kuorintaa myös sääriin, jalkoihin ja varsinkin kantapäihin jalkahoidon yhteydessä. Puutarhatöiden tai marjametsän jälkeen kuorinta puhdistaa kädet ja tekee niistä pehmeät. Riittoisa koko.

Sileän ihon salaisuus on säännöllinen kuorinta

ja tietysti myös hyvä kosteutus. Kuorinta kiihdyttää pintaverenkiertoa ja vaikuttaa suotuisasti ihon hyvinvointiin. Kuollut ihosolukko poistuu ja iho hengittää vapaasti.

Ihonhoito vinkki

Nurmen kuorinnat sisältävät öljyjä ja siksi ei kannata pestä ihoa saippualla kuorinnan jälkeen, jotta öljyt jäävät hellimään ihoasi.
Laventelin rauhoittava vaikutus tekee kuorintahetkestä aromaterapian ja illalla käytettynä antaa pohjaa hyville yöunille


Käyttö : Levitä pieni määrä kostealle iholle ja pyörittele sormin iho läpi – huuhtele hyvin. Älä käytä saippuaa, jotta öljyt jäävät hoitamaan ihoasi. Vältä kovasti hilseileviä ihoalueita. Käytä kuorintaa vain terveellä ja ehjällä iholla.
Levitä iholle kosteusvoidetta kuorinnan jälkeen ja nauti superpehmeästä tunteesta.

Kuorintaa voi käyttää kerran viikossa tai tarpeen mukaan harvemmin, sopii myös jaloille ja kantapäille.

INCI: Sucrose (Sugar), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Saponem (Sodium Olivate, Sodium Cocoate), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate, Lavendula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Tocopherol (Vitamin E). Linalool*

* Occurs naturally in essential oils

Arvostelut 0 arvostelua