Kasvoöljy Omega-3 30ml BTB13

BTB13

Omega 3 kasvoöljy ravitsee ja energisoi ihoa

48,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Kasvoöljy - Omega 3 - BTB13 öljy kasvoille

Kuivan ihon hoito - ikääntyvän ihon hoito. Kuiva iho ja ikääntyvä iho saa ravintoa Omega rasvahapoista. Omegat ovat tärkeitä soluja rakentavia ja toimintaa ylläpitäviä rasvahappoja. Riittävät rasvahapot tasoittavat ihoa ja ehkäisevät kuivumista. Omega öljyä voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdistettynä BTB13 hoitovoiteisiin.

Rasvahappotasapaino lisää ihosolujen energisyyttä - Ihon uudistuminen aktivoituu ja tehokas kosteutus pitää ihon joustavana ja pehmeänä.
Prepiootit ja peptidit vahvistavat ihoa ja tukevat kollageenin muodostumista.


BTB13 yhdisteen ainesosat ravitsevat ihoa tehokkaasti:

Oroottihappo toimii luonnollisesti solustimulanttina, L- karnitiinilla on Detox vaikutus soluihin ja niiden aineenvaihduntaan, Hyaluronihappo on ihon tärkeä kosteutta ylläpitävä molekyyli. Hyaluronia on ihossa luonnostaankin, mutta kuivalla ja ikääntyvällä iholla sen määrä on vähäisempi.


BTB13™ ja Ekopharma ihonhoito ja hiustenhoitotuotteet valmistetaan Suomessa. Suomalainen luonnonkosmetiikka syntyy alusta loppuun Naviter Oy:n tuotantotiloissa.


Ingredients: INCI
Ribes Nigrum (Blackcurrant / Mustaherukka) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Flax / Pellava) Seed Oil, Caprylic/Capric triglyceride, Heptyl Undecylenate, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn / Tyrni) Seed Oil, BTB13TM (Orotic Acid, L-Carnitine, Sodium Hyaluronate), Lecithin, D-Alpha Tocopherol (Vitamin E / E-vitamiini), Citrus Grandis (Grapefruit / Greippi) Seed Extract, Citrus Aurantium (Sour Orange / Pomeranssi) Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass / Sitruunaruoho) Oil, Sesamum Indicum (Sesame / Seesami) Oil
*Luomutuotantoa / Ekologisk Produktion / Organic Production


Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.
Arvostelut 0 arvostelua