Merisuolakuorinta 250g Sea Mineral Scrub Nurme

Nurme

Merisuolakuorinta - Sea Mineral Scrub Nurme

18,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Merisuolakuorinta
Sea Mineral Scrub Nurme

Syväpuhdistava ja virkistävä merisuolaa, oliivi- ja jojobaöljyä sisältävä kuorinta vartalolle ja jaloille.
Detox - vaikutteiset merimineraalit poistavat kuona-aineita ja  kuolleen ihosolukon sekä vilkastuttavat tehokkaasti pintaverenkiertoa. Merisuola ja raikas minttu ehkäisevät selluliittia ja virkistävät ihon uudistumista. Valloittava Mintun tuoksu piristää mieltä.


Säännöllinen kuorinta auttaa ihoa ottamaan kosteutta vastaan

Kuorinta kiihdyttää tehokkaasti pintaverenkiertoa ja vaikuttaa suotuisasti ihon uudistumiseen. Kuollut ihosolukko poistuu ja iho saa hengittää vapaasti. Kosteuttavat tuotteet imeytyvät ja toimivat paremmin kuorinnan jälkeen, ja iho pysyy kimmoisana ja joustavana.
Myös selluliitin ennaltaehkäisyssä pintaverenkiertoa kannattaa virkistää kuorinnalla


Käytä kuorintaa myös sääriin, jalkoihin ja varsinkin kantapäihin jalkahoidon yhteydessä. Puutarhatöiden tai marjametsän jälkeen kuorinta puhdistaa kädet ja tekee niistä pehmeät.

Nurmen kuorinnat sisältävät öljyjä ja siksi ei kannata pestä ihoa saippualla kuorinnan jälkeen, jotta öljyt jäävät hellimään ihoasi.


Käyttö : Levitä pieni määrä kostealle iholle ja pyörittele sormin iho läpi – huuhtele hyvin. Älä käytä saippuaa, jotta öljyt jäävät hoitamaan ihoasi. Vältä kovasti hilseileviä ihoalueita. Käytä kuorintaa vain terveellä ja ehjällä iholla.
Levitä iholle kosteusvoidetta kuorinnan jälkeen ja nauti superpehmeästä tunteesta.

Kuorintaa voi käyttää kerran viikossa tai tarpeen mukaan harvemmin, sopii myös jaloille ja kantapäille.


INCI: Maris Sal (Sea salt), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Shinensis (Jojoba) Seed Oil, Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Tocopherol (Vitamin E). Limonene*

* Occurs naturally in essential oils

Arvostelut 0 arvostelua