Kahvikuorinta Hit The Sheets Vanilla Velvet 220g Optiat

Optiat

Vanilja kuorinta kasvoille ja vartalolle

24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kuorinta kahvista

Vanilja - Hit The Sheets Vanilla Velvet 

Kuorinta kahvi ja vanilja rauhoittaa ja rentouttaa pitkän päivän jälkeen. Valmistaa hyvään uneen. Kuorinta sopii päästä varpaisiin

Kofeiini vilkastuttaa nestekiertoa ja verenkiertoa, ja voi tasoittaa selluliittia. Raskausarpien hoito ja aknearvet voivat saada apua kahvikuorinnasta muun hoidon ohessa. Kahvin antioksidantit ja ikääntyvä iho sopivat hyvin yhteen.


Kuorinta-aine poistaa kuolleen ihosolukon - kuori kantapäät  ja käy läpi samalla kädet, kynnet ja kynsinauhat.

Kahvipapu sisältää kosteuttavia öljyjä - ihana pehmeä iho ja kaupanpäälle aromaterapiaa aisteille.


Optiat kahvikuorinta on käsin tehtyä. Käytetyt kahvinporot ovat raaka-aineena. Kahviporot saadaan lontoolaisista kahviloista.

Pelkästään Iso-Britaniassa viedään kahviporoja kaatopaikalle yli 500 000 tonnia. Ihana luonnon raaka-aine saadaan nyt talteen ja käytetään uudelleen.

Tuotteisiin ei ole lisätty kuorivia rakeita, kuten synteettisiä muovipohjaisia kuorinta-aineita, Kahvi kuorii ja hoitaa ihon sellaisenaan.
Kahviporojen lisäksi Optiat kuorinta-aine sisältää vain kasvipohjaisia aineksia.


Cruelty Free 

Vegaaninen


Käyttö: Pyörittele kuorinta ainetta kostealla iholla ja anna vaikuttaa viisi minuuttia. Huuhtele hyvin ja nauti virkeästä ihosta. Käytä kuorintaa 1-2 krt viikossa tai tarpeen mukaan harvemmin.

Koko 220g.

Ingredients: Coffea Arabica Seed Powder (Arabica Coffee), Sucrose (Brown Sugar), Sodium Chloride (Sea Salt), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Var Dulcis (Almond) Kernel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Limonene*, Benzyl Cinnamate* (*Naturally-occurring)

Kokeile kuorinta ainetta pienelle ihoalueelle vähintään 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä. Tuote ei sovellu syötäväksi, vain ulkoiseen käyttöön. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Ei lasten ulottuville. Säilytä suojassa suoralta auringonvalolta. Tuotteen koostumus saattaa muuttua liian lämpimässä, ravista ja jäähdytä tarvittaessa käyttöä varten.

Arvostelut 0 arvostelua