Kahvikuorinta Potent Peppermint 220g Optiat

Optiat

Peppermint kuorinta kasvoille ja vartalolle

24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kahvikuorinta 

Optiat Potent Peppermint

Virkistä iho ja mieli kuorimalla kasvot ja vartalo piparminttu kuorinnalla. Lataa akut pitkäksi venyneen illan jälkeen piparmintun eteerisellä öljyllä.

Kuorinta kasvoille, vartalolle, jaloille. Kaikille ihotyypeille. Kofeiini vilkastuttaa nestekiertoa ja kuona-aineiden poistumista. Raskausarvet, aknearvet, selluliitti ovat iho-ongelmia, joihin kahvikuorintaa voi käyttää. Kahvin antioksidantit sopivat myös ikääntyvän ihon hoitoon


Säännöllinen ihon kuorinta pitää ihon sileänä – jalkojen hoito kotona alkaa kylvyllä ja kuorimalla kantapäät pehmeäksi
Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja ihon väri kirkastuu ja hapenottokyky paranee.

Öljyinen kahvipapu tekee ihosta ihanan silkkisen

Kahvista ja eteerisisistä öljyistä valmistettu kuorintavoide hemmottelee aisteja ja mieltä


Optiat kahvikuorinnat valmistetaan käsityönä. Käytetyt arabica - kahvinporot ovat pääraaka-aine. Porot haetaan lontoolaisista kahviloista.

Kaatopaikalle viedään yli 500 000 tonnia kahvinporoja pelkästään Iso-Britaniassa. On upeaa, että mahtava raaka-aine kerätään talteen ja käytetään aromaattisiin kuorinta-aineisiin.

Tuotteisiin ei ole lisätty muita kuorivia aineksia kuten synteettisiä muovipohjaisia rakeita. Kahvinporo toimii täydellisesti sellaisenaan.
Kahviporojen lisäksi Optiat kuorinta-aine sisältää vain kasvipohjaisia luonnonainesosia.


Cruelty Free 

Vegaaninen


Käyttö: Pyörittele kuorinta ainetta kostealla iholla ja anna vaikuttaa viisi minuuttia. Huuhtele hyvin ja nauti virkeästä ihosta. Käytä kuorintaa 1-2 krt viikossa tai tarpeen mukaan harvemmin.

Koko 220g.

Ingredients: Coffea Arabica Seed Powder (Arabica Coffee), Sucrose (Brown Sugar), Sodium Chloride (Sea Salt), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Var Dulcis (Almond) Kernel Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Limonene*, Linalool* (*Naturally-occurring)

Kokeile kuorinta ainetta pienelle ihoalueelle vähintään 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä. Tuote ei sovellu syötäväksi, vain ulkoiseen käyttöön. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Ei lasten ulottuville. Säilytä suojassa suoralta auringonvalolta. Tuotteen koostumus saattaa muuttua liian lämpimässä, ravista ja jäähdytä tarvittaessa käyttöä varten.

Arvostelut 0 arvostelua