Kahvikuorinta Feel Great Mouthwatering Mandarin 220g Optiat

Optiat

Mandarin kuorinta kasvoille ja vartalolle

24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kuorinta kahvi

Feel Great Mouthwatering Mandarin

Kuorintavoide kasvoille, vartalolle, jaloille. Kaikille ihotyypeille. Kahvin ja appelsiinin yhdistelmä kuorii Sinut vastuttamattoman herkulliseksi

Selluliitin hoito kofeiinilla vilkastuttaa nestekiertoa ja verenkiertoa. Raskausarvet, aknearvet, ovat ongelmia, joihin kahvikuorintaa voi myös käyttää. Ikääntyvän ihon hoitoon voi yhdistää kahvin antioksidantit 


Ihon kuorinta silottaa ja kuollut ihosolukko poistuu - kuori kantapäät pehmeäksi ja käy läpi samalla kädet, kynnet ja kynsinauhat.

Kahvipavun ravitsevat öljyt tekevät iholle todella pehmeän tunteen - ah mikä tuoksu ja mikä fiilis

Kuorintavoide toimii aromaterapiana myös mielelle.


Optiat kahvikuorinta on käsityötä. Käytetyt kahvinporot ovat pääraaka-aine. Kahvinporot keräillään lontoolaisista kahviloista.

Pelkästään Iso-Britaniassa menee kahviporoja kaatopaikalle yli 500 000 tonnia. Tärkeä kahvikuorinnan raaka-aine saadaan talteen ja käytetään eteeristen öljyjen kanssa

Tuotteisiin ei ole lisätty synteettisiä kuorivia rakeita, kuten synteettisiä muovipohjaisia kuorinta-aineita, Kahvinporo kuorii ja hoitaa ihon täydellisesti sellaisenaan.
Kahviporojen lisäksi Optiat kuorinta-aine sisältää vain kasvipohjaisia luonnonainesosia.


Cruelty Free 

Vegaaninen


Käyttö: Pyörittele kuorinta ainetta kostealla iholla ja anna vaikuttaa viisi minuuttia. Huuhtele hyvin ja nauti virkeästä ihosta. Käytä kuorintaa 1-2 krt viikossa tai tarpeen mukaan harvemmin.

Koko 220g.

Ingredients: Coffea Arabica Seed Powder (Arabica Coffee), Sucrose (Brown Sugar), Sodium Chloride (Sea Salt), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Var Dulcis (Almond) Kernel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Limonene*, Linalool* (*Naturally-occurring)

Kokeile kuorinta ainetta pienelle ihoalueelle vähintään 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä. Tuote ei sovellu syötäväksi, vain ulkoiseen käyttöön. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Ei lasten ulottuville. Säilytä suojassa suoralta auringonvalolta. Tuotteen koostumus saattaa muuttua liian lämpimässä, ravista ja jäähdytä tarvittaessa käyttöä varten.

Arvostelut 0 arvostelua