Kahvikuorinta Pick Me Up Lemongrass Lifter 220g Optiat

Optiat

Lemongrass kuorinta kasvoille ja vartalolle

24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuotenumero 0634158824098

Kahvikuorinta 

Optiat Pick Me Up Lemongrass Lifter

Kuorintavoide vartalon kuorintaan, kasvojen kuorintaan ja jalkojen hoitoon. Kofeiini kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Selluliitti, raskausarvet ja aknearvet ovat iho-ongelmia, joihin kahvikuorintaa voi käyttää. Ikääntyvä iho rakastaa kahvin antioksidantteja.

Sitruunaruohoa sisältävä kahvikuorinta virkistää ja raikastaa esim kovan treenin jälkeen.
Käytä Pick Me Up Lemongrass aina kun kaipaat energiaa ja piristystä - mieltä virkistävä sitruunaruohon eteerinen öljy


Ihon kuorinta säännöllisesti pitää ihon sileänä – tee jalkahoito kotona kuorimalla kantapäät pehmeäksi
Kasvojen kuorinta poistaa kuolleen solukon ja iho hengittää ja ottaa voiteita paremmin vastaan

Kahvipavun öljyt tekevät ihosta silkkisen ja ihanan tuntuisen.

Aromaattinen kuorinta kahvista ja eteerisisistä öljyistä hemmottelee aisteja ja mieltä


Optiat kahvikuorinnat valmistetaan käsin. Raaka-aineena on käytetyt arabica - kahvinporot. Porot kerätään lontoolaisista kahviloista.

Pelkästään Iso-Britanniassa kaatopaikalle viedään yli 500 000 tonnia kahvinporoja. Nyt luonnollinen raaka-aine kerätään talteen ja käytetään näihin ihastuttaviin kuorinta-aineisiin.

Kahvi toimii luonnollisena kuorinta-aineena, joten tuotteisiin ei ole lisätty muita kuorivia aineksia kuten esim. mikromuovihelmiä.
Kahviporojen lisäksi Optiat kuorinta-aine sisältää laadukkaita kasvipohjaisia ainesosia.


Cruelty Free - Vegaaninen


Käyttö: Pyörittele Lemongrass Lifter –kuorinta ainetta kostealla iholla ja anna vaikuttaa viisi minuuttia. Huuhtele hyvin ja nauti raikkaasta ihosta ja hyvänolontunteesta. Käytä kuorintaa 1-2 krt viikossa tai tarpeen mukaan harvemmin.

Koko 220g.

Ingredients: Coffea Arabica Seed Powder (Arabica Coffee), Sucrose (Brown Sugar), Sodium Chloride (Sea Salt), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Var Dulcis (Almond) Kernel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral* (*Naturally-occurring)

Kokeile kuorinta ainetta pienelle ihoalueelle vähintään 24 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä. Tuote ei sovellu syötäväksi, vain ulkoiseen käyttöön. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Ei lasten ulottuville. Säilytä suojassa suoralta auringonvalolta. Tuotteen koostumus saattaa muuttua liian lämpimässä, ravista ja jäähdytä tarvittaessa käyttöä varten.

Arvostelut 0 arvostelua