Deodorantti Original Orange 48g We Love The Planet

We Love The Planet
Tuotetta rajoitettu erä.
14,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

We Love The Planet deodorantti - Original Orange

Kookosöljydeodorantti appelsiinin tuoksuinen


We Love The Planet - deodorantit ovat voidemaisia, ja ne on helppo levittää sormin.  Raaka-aineet ovat 100% luonnonmukaisia ja uusiutuvia. Deodorantit eivät sisällä lainkaan synteettisiä aineita eikä alumiinia. Voidemainen deodorantti imeytyy iholle nopeasti tukkimatta huokosia, eikä se tahraa vaatteita.

Voidemainen deodorantti levitetään kätevästi käsin. Deodorantti sulaa ja imeytyy iholle, jolloin valkoisia tahroja ei jää.
luonnolliset raaka-aineet ei tuki huokosia ja estä ihon normaalia toimintaa.

Raaka-aineet ovat 100% luonnonmukaisia ja uusiutuvia. Deodorantit eivät sisällä lainkaan synteettisiä aineita eikä alumiinia. 

Purkkipakkaus mahdollistaa tuotteen loppuunkäyttämisen.


INCI: Cocos Nucifera Oil *, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Cera Alba, Caprylic / Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Citrus reticulata Peel Oil, Limonene **, Hypericum perforatum Flower Extract, Linalool ** * Biological, ** component or essential oils


We Love The Planet on Alankomaista kotoisin oleva yritys, joka on syntynyt rakkaudesta Planeettaamme kohtaan.
Luonnonmukaist deodorantit valmistuvat Alankomaissa tehtaassa, jossa kaikki energia syntyy vesivoimalla ja aurinkoenergialla. Koko tuotantoprosessi on täysin ympäristöystävällinen.


We Love The Planet -deodoranteista on tuoksuja, jotka sopivat niin miehille kuin naisille. Tuoksuaineina käytetään eteerisiä öljyjä

Luomudeot sisältävät kookosöljyä, ruokasoodaa, maissitärkkelystä, mäkikuismaöljyä, mehiläisvahaa ja oktaanihappoa. Luonnonmukaiset raaka-aineet rauhoittavat ja kosteuttavat ja suojaavat kainalon herkkää ihoa. 

Arvostelut 0 arvostelua