Amla Radico Colour 100g

Radico
Tuotetta rajoitettu erä.
8,91 €
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Amlaa voi käyttää hoitotuotteena hiuksille ja iholle tai omiin hiusvärisekoituksiin.


100g Amlajauhetta

INCI: Amla (Emblica officinalis)

Luonnonmukainen amlajauhe ehkäisee luonnollisesti hiusten harmaantumista ja edistää hiustenkasvua. Amla ravitsee hiuksia ja lisää kiiltoa. Radicon amlajauhe on 100% puhdasta ja luomusertifioitu sekä turvallinen käyttää. 

Jos hiukset ovat vaaleat, voi Amla tummentaa niitä.

Käyttö:

AMLA HIUKSET :  Käytä Amlaa hoitavana hiusnaamiona. Amla sekoitetaan lämpimään veteen tasaiseksi kuin jugurtti. Lisää vettä pikkuhiljaa jotta seoksesta tulee tasainen ja paakuton..
Anna seoksen tekeytyä pari tuntia tai yön yli. Levitä pesemättömiin hiuksiin ja hiuspohjaan naamioksi ja anna vaikuttaa vähintään 15min Jos hiukset on erityisen rasvaiset ja likaiset, anna vaikuttaa kauemmin. Huuhtele huolellisesti.

AMLA IHONHOITO : Amla kirkastaa kasvoja, syväpuhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Amlasta voi olla apua ihotulehduksiin. Amlan C-vitamiini supistaa ihohuokosia. Sekoita ruokalusikallinen amlaa kädenlämpöiseen veteen tasaiseksi jugurtiksi. Poista meikki kasvoilta ennen hoitoa. Levitä naamio kasvoille ja kaulalle. Vältä silmänympärysihoa ja ettei tuotetta joudu suuhun. Anna vaikuttaa n. 10min. Hiero seosta hellävaraisesti iholla, kostein sormin pyöritellen ja huuhtele hyvin. Viimeistele kasvovedellä ja levitä lopuksi öljy tai kosteusvoide.

AMLA VARTALONKUORINTA : Tee Amlasta vartalonaamio, anna vaikuttaa 10min, pyörittele sen jälkeen kostein sormin iho läpi, huuhtele hyvin. Amlaa voi lisätä myös kylpyveteen tai jalkakylpyyn. Amla seosta voi käyttää kuorintaan jaloille ja säärille. Ihanan pehmeä iho!

AMLA HIUSTEN VÄRJÄYS : Amla vahvistaa ja syventää värisekoituksissa punaisuutta. Hennaan sekoitettuna Amla lisää viiniin taittuvaa vivahdetta. Sekoita puolet amlaa ja hennaa lämpimään veteen. Tee tasainen, jugurttimainen seos, levitä hiuksiin ja anna vaikuttaa 1-2h. Käytä suojamyssyä. Myssyjä löydät "Värjäys" kategoriasta.
Huuhtele huolellisesti - älä käytä shampoota vähintään vuorokauteen.
Älä sekoita Amlaa Indigon tai Indigoa sisältävien kasvivärisävjen kanssa. Amla heikentää Indigon pysyvyyttä c-vitamiininsa takia.

Hiusten kasvivärjäyksessä voit noudattaa aina samoja ohjeita, katso "Värjäys vinkit" 


Radicon luonnonmukaisia yrttijauheita käytetään hiusten puhdistukseen, värjäämiseen ja hoitamiseen.

Jotkut yrttijauheista sopii myös ihon- ja vartalonhoitoon


Yrttijauhe ja / tai kasvivärjäys antaa hiuksille rakennetta, kiiltoa, suojaa ja hiuspohjaa elvyttävän ja virkistävän tehohoidon

Yrtti- ja kasvivärijauheet ovat turvallisia käyttää, eikä ne sisällä mitään synteettisiä aineita. 

 • Ravitsee hiuksia ja palauttaa luonnollisen kiillon ja hohteen
 • Ehkäisee luonnollisesti hiusten harmaantumista ja edistää hiustenkasvua
 • Värilliset jauheet antavat luonnollista sävyä
 • Yrttihoito kuorii kevyesti ja edistää päähahan hyvinvointia
 • Yrttihoidot ehkäisevät hiustenlähtöä ja ne toimivat vahvistavana hoitoaineena.

Radicon yrtit ovat kaikki sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Väri - ja yrttijauheet ovat helppoja käyttää. Sekoita joukkoon vain lämmin vesi ja seos on valmiina käytettäväksi. 

100g pakkaus yrttijauhetta tai hiusvärijauhetta riittää pitkiin (vyötärölle asti) hiuksiin. Lyhyisiiin hiuksiin pakkaus riittää 2-3 käsittelyyn, riippuen hiusten paksuudesta,

Jauheita on helppo annostella tarpeen mukaan, eikä sitä mene hukkaan! Jauhe säilyy tiiviisti suljettuna ja valolta suojattuna pussissaan.

Allergiatestin tekeminen on suotavaa herkille tai jos olet epävarma jonkin kasviainesosan sopivuudesta, tai olet hyvin allerginen.

Hiusten värjäyksen lopputulos on yksilöllinen ja riippuu hiustesi kunnosta, kemiallisista käsittelyistä ja kerrostumista.
Kasvivärillä voi kuitenkin värjätä turvallisesti hiukset uudelleen mikäli tulos ei yhdellä kerralla ole tarpeeksi intensiivinen.

Kasvivärjäys tai yrttihoito poistaa pikkuhiljaa kemikaaleja hiuksistasi, se suojaa ulkoisilta rasituksilta, palauttaa kiillon ja kosteuttaa tehokkaasti.

Kokeile ja ihastut!

Colour Me Organic kasvivärit tai yrttijauheet ei sisällä:

 • synteettisiä ainesosia tai lisäaineita
 • ammoniakia
 • peroksidia
 • resorsinolia
 • PAP (para-aminofenolia)
 • PPD (parafenyleenidiamiinia)
 • parabeeneja

Hiusväri & yliherkkyys

Oireita luonnon hiusväristä tai yrttijauheesta?

Luonnollinen hiusväri voi aiheuttaa allergisia oireita, vaikka se on hyvin harvinaista.
Jos olet epävarma hiusvärin tai yrttijauheen kasviaineksien sopivuudesta, tai olet hyvin allerginen ja saat helposti kutinaa ja reaktioita, on hyvä kokeilla sopiiko kasvipohjainen tuote sinulle.
Tee nopea allergiatesti pienellä määrällä hiusväriä

Pese pieni alue käsivarren sisäpinnasta ja kuivaa huolellisesti.

Käytä EI-METALLISTA* astiaa ja lusikkaa tai lastaa. Sekoita yksi (1) teelusikallinen kasvivärijauhetta muutamaan tippaan kuumaa vettä. Sekoita hyvin.
Lisää vettä muutama tippa kerrallaa ja jatka sekoittamista kunnes seos on tasaista kuin jugurttia

Anna seoksen jäähtyä. Levitä pieni määrä hiusväriseosta puhtaalle, käsivarren sisäpinnalle, esim ranteen yläpuolelle,

Peitä testialue esimerkiksi kelmulla kokonaan ja anna sen olla koskemattomana 90 minuutin ajan, poista suojus ja huuhtele väriseos pois iholta huolellisesti. Tarkasta testialue huolellisesti.

Tarkasta testialue uudestaan seuraavana päivänä varmistaaksesi ettei alueella ilmene merkkejä ärsyyntymisestä.
Jos ihossa näkyy punoitusta tai näppylöitä, tuntuu kutinaa tai muita reaktioita, emme suosittele hiusten värjäystä kasvivärillä

*TÄRKEÄÄ: älä käytä metallisia astioita tai välineitä, kun sekoitat tai levität kasviväriä. Metalli voi aiheuttaa kemiallisen reaktion yrttien kanssa ja voi johtaa muutokseen värin lopputuloksessa

 

Arvostelut 0 arvostelua