TOIMITUSMAKSU

Posti tai pakettiautomaatti 3,90€
Lähi- paketti : Matkahuollon toimipiste tai K-market, R-kioski, Valintalalo, Siwa 3,90€


Yli 65€ tilauksille ilmainen toimitus
(ilmaisen toimituksen tilausraja tai toimitusmaksu voi olla määritelty myös kampanjakohtaisesti erikseen, esim. alennusmyynnit - alennuskoodit - kampanjat
Ilmainen toimitus ei koske Postin kotiinkuljetusta)

Poiketen valitsemastasi toimitustavasta - Pienet lähetykset voidaan toimittaa kirjeenä tai pikkupakettina suoraan toimitusosoitteeseen postin perusjakelun mukana -
(ei edellytä vastaanottamista / kuittausta)
Toimitusmaksu määräytyy valitsemasi toimitustavan mukaan

 

MAKSUTAVAT

Sinulla on mahdollisuus valita useista eri maksuvaihtoehdoista.


Kaikki verkkopankit
- maksu omilla pankkitunnuksilla valitsemassasi pankissa.

Visa Electron,
Visa, Mastercard

Pivo, MobilePay, Masterpass, Kännykkämaksu


Ennakkotilisiirto - tilaus maksetaan tilisiirrolla ennen toimittamista - huomioithan tilisiirron kirjautumisviiveen tilauksesi käsittelyyn.
 
 

Lasku ja tilivaihtoehtoja : Jousto, Euroloan, Everyday, Collector, Klarna, 


Laskulla ja tilillä maksavan tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias. Ecobella pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Laskulla tai tiliin ostettaessa tuotteet toimitetaan välittömästi ja maksu tapahtuu valitsemasi palveluntarjoajan ehtojen mukaan
Lasku ei ole paketissasi, vaan se toimitetaan palvelun tarjoajalta


Lue lisää Klarna ostoksista - Klarna info
Lue lisää Checkout Finland ostoksista - Checkout Finland

 

Maksutapahtuma verkkopankissa ja luottokorteilla

Maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. 

Maksutapahtuma on Sinulle turvallinen ja se tapahtuu suojatusti. Maksutapahtuman tiedot eivät välity kauppiaalle, ainoastaan maksu.


 

Maksuympäristö

Voit maksaa verkkokaupassa Visa,  Visa Electron, MasterCard korteilla sekä omilla pankkitunnuksilla valitsemassasi pankissa
Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatulla, erillisellä maksulomakkeella.

Verkkokaupalla eikä maksunvälityspalvelun tarjoajalla ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiin.
Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää maksunvälityspalvelua kortti- ja verkkopankkimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle.
Checkout Finland näkyy maksun saajana kortilla tai verkkopankissa maksettaessa. Checkout välittää asiakkaan maksaman maksun suoraan kauppiaalle.

Alle 18-vuotiaat eivät voi maksaa luottokorteilla verkkokaupassamme. 

Checkout Finland GSM-maksaminen

Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa kännykkämaksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 150 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.

 

Checkout Finland Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

 

Checkout Finland Everyday

Everyday - joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

1. Kertasuorituksena

- Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä,todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.

- Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

2. Kuukausierissä

- Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.

- Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.

- Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin.

Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

 

Checkout Finland Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Checkout Finland Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

 

Mikäli Sinulla on kysyttävää - lähetä meille sähköpostia

info@ecobella.fi

OTA YHTEYTTÄ